Uusi kirja Yläkuu kustannukselta

Uusin kuun vaikutuksesta kertova kirja keskittyy siihen, miten vuorovesivoima vaikuttaa rakentamiseen. Alla katkelma kirjan takakannen esittelytekstistä.

”Perimätiedon mukaan kaivo on kaivettava eri kuuvaiheelle kuin talon perustukset. Veden halutaan virtaavan hyvin kaivoon, mutta perustuksista veden halutaan virtaavan aina poispäin. Jos nämä työt tekee tietämättään päinvastoin, kaivo jää kuivaksi, mutta perustuksiin virtaa vettä. Vesi liikkuu luonnossa eri kuunvaiheilla eri lailla, ja tätä tietoa käytettiin ennen hyväksi töiden ajoituksessa.”

” Tarkat ohjeet millä kuunvaiheella ja miksi pitää tehdä rakentamisen eri työt. Alkaen perustuskuopasta ja salaojituksesta, jatkuen betonivaluun ja perustuksiin, puurakenteisiin, jne. Vaihe vaiheelta talon rakentamisen eri työvaiheet ja mihin asioihin kuu vaikuttaa. Näillä neuvoilla saat terveen talon, johon vesi ei jää, eivätkä homeet kasva. Vanhan ajan ymmärrys siitä miten vuorovesivoima toimii kaikessa missä on vettä eli kosteutta. Joka työvaiheelle paras, melko hyvä, huono ja kaikkein huonoin tekoaika. Upea kirja ylistämään puurakentamista ja terveen rakennuksen merkitystä ihmisen terveyteen. Tärkeä apu homekorjauksiin, jotta kosteus todella saadaan pois.”

Kirjaa voi tilata hintaan 34€, sis postituskulut, yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita osoite ja nimitiedot selkeästi, toimitusaika n. 4-5 vrk.

kvrak-kansikuva

Omin kokemusten mukaan kuun vaiheilla on merkitystä ainakin puutarhatöissä, rikkakasvien kitkemisessä, kylvöjen oikeissa ajoituksissa, kasvien lisäämisessä ja istutuksissa olen huomannut selkeitä eroja entiseen verrattaessa. Kuun vaikutus puutarhassa, terveydessä, maanviljelyssä ja metsän hoidossa- kirjaa on myös saatavilla edelleen, hinta 34€, sis. pk:t. Kirjan takaosassa kuukalenteri vuoteen 2020 asti, josta töiden oikeita ajoituksia on helppo seurata.

kuunvaikutus

Lisätietoja saa myös sähköpostitse, asiakaspalvelu(at)suviruusu.fi

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>