Suviruusu

"Rakkaus kukkiin on kuin viestisoihtu poikki vuosisatojen. Samanlainen haltioituminen, sama ihailu ja kiinnostus tekevät toisarvoisiksi kokonaisten aikakausien välimatkat." -Nicolette Scourse

Suviruusu on pienimuotoinen yritys Pohjois-Pohjanmaalla, jonka kautta saa pihasuunnitelmia ja pihaneuvontapalvelua. Teijan toimialueena on Kärsämäen lähiseutu, n. 100 km säteellä ja Heli toimii itsenäisenä yrittäjänä Kalajoen ja Kokkolan lähistöllä, omalla y-tunnuksellaan. Olemme molemmat valmistuneet puutarhureiksi vuosituhannen vaihteen molemmin puolin ja tehneet pienimuotoisesti sivutöinä suunnitelmia valmistumisistamme lähtien.

Teija on myös jonkin verran pitänyt puutarhaluentoja, erilaisista puutarha-aiheisista teemoista, mm. puutarhan kevättyöt, leikkaukset ja lannoitukset, puutarhan syystyöt yms. Tavoitteena on pihasuunnitelmien lisäksi tuoda ihmisille puutarhatietoutta.

Pidimme aikaisemmin myös puutarhakutsuja, jolloin myimme ja toimitimme taimia. Se toiminta on valitettavasti ainakin toistaiseksi katkolla ajanpuutteen vuoksi.

Toiminta sijoittuu Oulun läänin eteläosiin, Pohjois-Pohjanmaan rannikkoalueille. Mikäli tarvitset pihasuunnitteluapua, ota yhteyttä!


PK Suviruusu
Kokkolantie 85, 86710 Kärsämäki
Y-tunnus 2052866-2

Teija Surakka, Kärsämäki
Puutarhurin pt, Luomupuutarhuri, suuntautunut opinnoissa pihasuunnitteluun
teija.surakka/a/suviruusu.fi

Heli Rajala, Kalajoki
Puutarhurin pt.
Y-tunnus 2539539-5
heli.rajala/a/kotinet.com


Löydät meidät myös Facebookista!